Lista mea de bloguri

joi, 20 decembrie 2012

Castiga bani din sondaje platite

    Bani online din jondaje platite


   Problema regresului economic si a situatiei financiare proaste necesita o completare (ceea ce implica faptul ca nu ar trebui sa depindem numai de salariul lunar). In prezent, pe internet, exista multe modalitati pentru persoanele interesate de un castig suplimentar in completarea salariului lunar.


Astfel, sondajele platite reprezinta una din cele mai bune modalitati de a castiga bani suplimentar. Este recomandat sa te implici in sondaje platite la un nivel inalt pe luna. Poti realiza venituri mari pe luna, depinde de implicarea ta in sondajele online. Realizarea unor astfel de sondaje constituie, de fapt, un procedeu prin care consumatorului i se cere parerea asupra diferitelor produse. Prin aceste sondaje poti plati diferite facturi, cum ar fi: telefonul, energia electrica, si altele. Daca esti salariat, student angajat part-time, muncitor pensionar, dar si daca esti o persoana in cautarea unui job, exista multe asemenea site-uri pe internet care te pot ajuta. Sondajele platite online servesc in completarea salariului unui angajat dar poate reprezenta si o sansa de job in asteptarea altei angajari.


    Cu toate ca multi oameni cauta aceasta sansa, ea poate deveni o capcana pentru unii. Din cauza site-urilor false despre sondaje platite pe internet, site-urile reale devin greu de gasit. Pentru a sti cum sa eviti astfel de site-uri, este recomandat sa faci o cercetare pe internet asupra tuturor site-urilor.
In principal, cea mai buna modalitate de a capta un site real cu sondaje platite online, este prin intermediul Forum-urilor si a Blog-urilor. Si motoarele de cautare Google si Yahoo te pot ajuta sa gasesti ceea ce cauti, dar nu gasesti direct sursa. Pe Forum-uri si pe Blog-uri gasesti persoane implicate deja in aceasta afacere, impartasind experienta, adresand intrebari si primind raspunsuri.




   Cand gasesti site-uri autentice cu sondaje platite online, inscrie-te si alege domeniul – alimentatie, moda si altele. Firmele nu iti cer nimic decat sa-ti expui parerea in diferite sondaje. Exemple de site-uri cu sondaje platite online: Panda Research, American Consumer Opinion, Inbox Dollar si altele. Poti realiza multe sondaje platite prin procedurile mentionale mai sus.

6 comentarii:

  1. Un articol despre sondaje de opinie online din Romania care platesc: http://www.how-to-do.ro/bani/cum-sa-faci-bani-cu-sondaje-de-opinie-online

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc Paid View..., este foarte dinamic, se se poate folosi si de pe telefonul mobil si inregistrarea este gratuita.Daca sunteti interesati folositi link-ul de mai jos
    http://paidviewpoint.com/?r=izaby5
    Pentru inregistrare si completarea chestionarului de inregistrare veti face primul dolar. Cei de la Paid View.... au inventat sistemul Traitscore, un punctaj pe care o sa il obtineti cu fiecare sondaj pe care il faceti in functie de care veti primi mai multe sondaje și veți fi mai bine plătit pentru ele. In primele saptamani veti primi chestionare pentru completarea profilului, acestea sunt platite doar cu 0,03$, insa trebuie sa le completati deoarece veti primi puncte pentrue ele si cu cat aveti un punctaj mai mare cu atat exista sanse sa primiti mai multe chestionare. Pentru a vă primi bani trebuie sa aveți minim 15$ și să aveți un cont de paypal (din contul paypal banii pot fi virati pe un card de debit/credit VISA). Pentru fiecare invitat o să vă platească 20% din incasarile lui, adica pentru fiecare 15 $ incasati de el, tu primesti 3$. Vă invit sa vedeți și sa trageți propriile concluzii despre acest site de sondaje și de ce nu să incepeți să folosiți telefonul mobil pentru a castiga bani online poate iși va plati singur factura :)
    Pentru inregistrare va rog sa folositi link-ul de mai jos
    http://paidviewpoint.com/?r=izaby5

    RăspundețiȘtergere
  3. Un blog cu un mare potential. Bravo Florine, keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://paidviewpoint.com/?r=53leuj pentru cei care doresc sa faca bani din chestionare online un site serios plata se face la 15 dolari prin paypal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nevoia de fonduri de finantare este o problema cu care multi antreprenori se confrunta, si eu am castigat bani prin sondaje, dar de curand am descoperit si o alta modalitate. Firma mea foloseste un program de calcularea a salariilor creat cei de la Romanian Software si ne-am inscris intr-un concurs pentru castigarea a 10.000 de euro pentru afacere, sustinand aplicatia pe care au inscris-o in competitie aici https://www.wallofbusiness.com/ro/romania/app/calculator-venituri. Bafta si voua!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiind un proiect nou în România am zis sa incerc, si faptul, ca m-am inscris mi.-a adus un venit. Incearca si tu http://www.viespar.ro/?reff=71f5742687a7d16ec1c390eec9dcacb5

    pana in acest moment am retras suma de 100 $, iar timpul alocat task.urilor este undeva la 15-20 de minute. ..uneori când sunt task.uri foarte multe depasesc 1 ora sa fac sarcinile.

    RăspundețiȘtergere