Lista mea de bloguri

joi, 20 decembrie 2012

eToro si bani online

eToro - Brokerul forex accesibil tuturor


Platforma noastra de tranzactionare este usor de folosit si pune la dispozitie toate instrumentele necesare tranzactionarii valutelor.eToro propune o abordare inovatoare si creativa a tranzactionarii valutelor pe piata interbancara. Printr-o combinatie de instrumente financiare si o platforma usor de utilizat, eToro te ajuta sa executi si sa-ti monitorizezi tranzactiile in timp real, beneficiind de ultimele noutati de pe piata financiara. Platforma eToro permite tranzactionarea online atat pe bani reali cat si pe bani virtuali a principalelor perechi de valute, facand lumea complexa a finantelor internationale accesibila tuturor.


Urmareste-ti tranzactiile live: tranzactiile sunt prezentate grafic, permitandu-ti sa le monitorizezi pe intreg parcursul evolutiei lor pe pietele internationale.
Exerseaza: imbunatateste-ti abilitatile de trader tranzactionand cu bani virtuali in conditiile pietei reale.
Intra in competitie: concureaza cu alti traderi in concursul saptamanal gratuit pentru premii atractive si faima.
Chat: comenteaza cu prietenii pe canalele de chat public sau privat rezultatele tranzactiilor tale.
Tranzactioneaza: executa instantaneu tranzactii cu bani reali direct pe piata internationala.
Toate acestea impreuna cu multe alte optiuni inovatoare recomanda eToro ca fiind solutia ideala pentru a intra in contact cu lumea fascinanta a pietei valutare internationale, cea mai mare piata financiara din lume.

Un comentariu: