Lista mea de bloguri

duminică, 13 octombrie 2013

Sondaje platite MOBROG

Îţi oferim posibilitatea de a participa la sondaje online pe internet. Participarea ta la sondajele noastre este remunerată.
Sondajele sunt din domeniile ştiinţei şi a cercetării de piaţă. Cercetătorii şi societăţile comerciale sunt interesaţi de opinia ta, pentru a dezvolta în continuare produsele şi serviciile.

După ce te înregistrezi, te invităm prin e-mail la sondaje online. În e-mail-ul de invitaţie există o legătură către sondaj şi o scurtă descriere a temei. După ce ai făcut clic pe legătură, poţi începe: ţi se pun întrebări, la care poţi răspunde printr-un simplu clic sau prin introducerea unui text.

Răspunsurile tale sunt păstrate anonime pentru evaluare, astfel încât este asigurată tot timpul confidenţialitatea datelor furnizate de tine. Datele personale furnizate de tine servesc exclusiv pentru a fi selectat ca participant la sondaje. Noi nu transmitem mai departe aceste date.

Banii câştigaţi la sondaje sunt creditaţi în contul tău de participant. Îi poţi primi foarte comod prin PayPal.

Angajament reciproc

Îţi promitem:
 • Îţi spunem întotdeauna, cât durează un sondaj şi câţi bani oferim pentru acesta, înainte ca tu să începi sondajul.
 • Confidenţialitatea datelor personale este 100% asigurată.
 • Poţi câştiga bani cu ajutorul sondajelor interesante şi îţi poţi aduce contribuţia în avantajul ştiiinţei şi a cercetării de piaţă.
Angajamentul tău pentru noi:
 • Tu oferi date reale despre tine şi răspunzi la sondaje cât poţi de bine.

MOBROG reprezintă o ofertă a societăţii de cercetare de piaţă Dr. Grieger & Cie. din Germania. Noi realizăm sondaje la nivel mondial prin intermediul internetului şi a aplicaţiei noastre pentru telefoane inteligente.

Platforma noastră online este conectată la o reţea mondială, astfel încât putem realiza şi sondaje larg răspândite cu o calitate ridicată corespunzătoare.

Participanţii la sondajele noastre primesc drept mulţumire şi apreciere pentru timpul lor o remuneraţie, pe care o pot primi prin Paypal.

Pentru a putea garanta permanent o calitate ridicată, am fost recunoscuţi de „ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice“ [Codul internaţional de marketing şi practică a cercetării de piaţă] şi îndeplinim în cadrul serviciilor noastre directivele MRS, CASRO, MRA şi ARF pentru cercetări internaţionale de piaţă.

4 comentarii:

 1. The best way to make money online. http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

  RăspundețiȘtergere
 2. Un adevarat mod de a-face bani pe internet este acest site http://li.ro/zUWd,
  El simuleaza viata reala poti sa te duci la munca.
  Poti sa-ti crezi o companie(din mai multe domeni gen.ziar,productie de lapte,restaurant si multe alte).
  Poti face tranzactii(poti cumpara actiuni la pret mic si vinde la pret mai mare ).
  Poti candida pentru o functie la guvern (prim-mistru, mistru,cosileri si ai ub salariu fix plus un procentaj din taxe)

  PENTRU INREGISTRARE: http://li.ro/zUWd

  RăspundețiȘtergere
 3. Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.03centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 Alt site gasiti aici: http://www.spidermetrix.com/sm120.php?refspider=gaboru

  RăspundețiȘtergere
 4. bullshit... try this to make euros everyday http://make-money-euros-on-internet.blogspot.ro/2015/01/money-internet-make-money-on-internet.html

  RăspundețiȘtergere