Lista mea de bloguri

miercuri, 4 septembrie 2013

Pana la 100 $ pe zi cu iLA

Salut prieteni,

Am descoperit o afacere cu care poti face sute de dolari pe zi.

Sunt Voicila Florin și vreau să-ți arat concret o metodă de a face bani pe internet, chiar bani mulți într-un mod sigur și legal. Vorbesc despre fapte concrete. Extrem de mulți oameni din toată lumea (printre care și români) fac bani aici.


Oportunitatea pe care ți-o prezint în continuare în mod normal nu-și permite nimeni să o rateze decât cei care efectiv nu vor să facă bani sau poate cei care nu s-au informat corect. Datoria mea e să mă asigur că ai înțeles planul de recompensare (în special coded bonus și matching bonus), poți testa afacerea fără riscuri (poți renunța absolut când vrei). Oricum, îți arat cum să profiți și tu de explozia industriei de aplicații pentru telefoane mobile, vei cunoaște un fenomen care se răspândește extrem de rapid și care combină trei industrii de miliarde de dolari. Chiar dacă nu te interesează deloc produsul te vei înscrie pentru că aici faci bani atât de simplu! 
Produsul și compania

        
    iLA (The Inspired Living Application) este o aplicație de iphone care conține materiale video despre managementul timpului, management financiar, dezvoltare personală, leadership, motivație personală și altele (acesta este produsul). Mereu se introduce conținut și chiar dacă nu ai iphone poți accesa de pe calculator sau tabletă. Abonamentul costa 10$ pe lună (de fapt plătești doar prima lună de la tine pentru că apoi sigur o să plătești din câștiguri) iar spunând altora despre ea și înscriindu-i pe linkul tău pur și simplu câștigi bani mulți. Este vorba despre un multi-level marketing iar planul de recompensare este fantastic. Chiar Kevin Thompson, celebrul și respectabilul avocat MLM (situat în top 25 cele mai influente personalități în vânzări directe) a revizuit planul de recompensare și s-a asigurat ca totul să fie perfect legal. 
John Rodgers, președintele iLA este o persoană publică respectabilă și împreuna cu John Marr (creator de aplicații, care este și CEO la Savageapps având colaborări cu Apple) deține această companie. Din echipa lor mai fac parte Matt Wolcott în funcția de COO, Char Barnhart și alți angajați.    

 
Iti arat concret cum sa faci BANI lucrand de acasa pe internet simplu si legal in timpul liber sau full-time. Iti spun din start ca necesita multa munca cel putin la inceput insa castigul este mult peste salariul de la un simplu job, avem deja romani care au facut zeci de mii de dolari in jumatate de an.
 

Nu conteaza ce pregatire ai, daca esti angajat sau nu, o sa inveti pe parcurs. Totusi ii rog din suflet pe cei lenesi si superficiali sa nu ma caute, timpul meu e pretios, chiar am multa treaba si vreau sa lucrez doar cu oameni seriosi! 

Va astept in echipa mea

Daca te-am facut curios astept sa ma contactezi.
florin_geo2003
sau lasa un comentariu si te caut eu
5 comentarii:

 1. Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.03centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 Alt site gasiti aici: http://www.spidermetrix.com/sm120.php?refspider=gaboru

  RăspundețiȘtergere
 2. There's a chance you are eligible to get a Apple iPhone 7.

  RăspundețiȘtergere
 3. Get all your favorite spirits and wines at Duty Free Depot!

  All the highest quality brand name beverages for unbelievable discounted prices.

  RăspundețiȘtergere
 4. QUANTUM BINARY SIGNALS

  Professional trading signals delivered to your mobile phone every day.

  Follow our signals right now and earn up to 270% a day.

  RăspundețiȘtergere
 5. Va recomand Viespar
  Pt bonusul de bun venit de 5$ folositi
  http://www.viespar.ro/?reff=f061561aa60b1576a10fe5320b43ec82

  RăspundețiȘtergere