Lista mea de bloguri

miercuri, 9 octombrie 2013

Site de sondaje care plateste 2013

Eu folosesc Paid View..., este foarte dinamic, ce se poate folosi si de pe telefonul mobil si inregistrarea este gratuita.

Daca sunteti interesati folositi link-ul de mai jos:

http://paidviewpoint.com

Pentru inregistrare si completarea chestionarului de inregistrare veti face primul dolar. 

Cei de la Paid View.... au inventat sistemul Traitscore, un punctaj pe care o sa il obtineti cu fiecare sondaj pe care il faceti in functie de care veti primi mai multe sondaje si veti fi mai bine plătit pentru ele. 

In primele saptamani veti primi chestionare pentru completarea profilului, acestea sunt platite doar cu 0,03$, insa trebuie sa le completati deoarece veti primi puncte pentrue ele si cu cat aveti un punctaj mai mare cu atat exista sanse sa primiti mai multe chestionare. 

Pentru a vă primi bani trebuie sa aveti minim 15$ si să aveti un cont de paypal (din contul paypal banii pot fi virati pe un card de debit/credit VISA). 




 Pentru fiecare invitat o să vă platească 20% din incasarile lui, adica pentru fiecare 15 $ incasati de el, tu primesti 3$. Vă invit sa vedetis i sa trageti propriile concluzii despre acest site de sondaje si de ce nu să incepeti să folositi telefonul mobil pentru a castiga bani online poate iti va plati singur factura :)




Pentru inregistrare va rog sa folositi link-ul de mai jos:

http://paidviewpoint.com

Un comentariu:

  1. Bine ati venit,

    Va multumesc pentru interesul acordat acestei oferte.

    Serviciul nostru vă oferă rezultate și economii mai bune, conform cerințelor dvs. și vă puteți administra oricând investițiile de oriunde, fie din casă, fie de la locul de muncă.

    Căutăm mereu persoane dinamice care să se alăture echipei noastre. Vizualizați pozițiile disponibile și aplicați acum.


    Site-ul nostru oferă o piață sintetică de burse de valori unde puteți achiziționa acțiuni digitale ale site-urilor de internet. Achiziționând acțiuni digitale ale unui site la care beneficiați de drepturi de a obține dividende de pe acest site web și puteți oricând să vă vindeți acțiunile la cel mai bun preț (nu aveți drepturi asupra proprietății site-ului web). Fiecare acțiune digitală aduce un dividend în contul dvs. zilnic, săptămânal sau lunar. Valoarea dividendului depinde de cota. Venitul dvs. include dividende și prețuri în creștere ale acțiunilor. Unele stocuri cresc în preț cu până la 80% pe lună, încât profitul din vânzarea lor poate fi foarte ridicat.

    Caracteristicile noastre:

    Suntem o companie de investiții la nivel mondial care se angajează pe principiul maximizării veniturilor și al reducerii riscurilor financiare la investire. Depunerea minimă este de 3 USD, iar suma maximă este de 100.000 USD. Plătim 7 zile pe săptămână. Puteți face depozite suplimentare în orice moment. Toate plățile noastre sunt plăți instantanee.

    Link de inregistrare gratis:
    https://moneyonlineinvestment.com/r/310476


    Cu deosebita stima,
    Online&project

    PS: PE PAGINA DE SITE BIFATI CASUTA HELP SI ACCESATI CAREERS AT MONEY ONLINE INVESTMENT

    RăspundețiȘtergere