Lista mea de bloguri

miercuri, 9 octombrie 2013

Site de sondaje care plateste 2013

Eu folosesc Paid View..., este foarte dinamic, ce se poate folosi si de pe telefonul mobil si inregistrarea este gratuita.

Daca sunteti interesati folositi link-ul de mai jos:

http://paidviewpoint.com

Pentru inregistrare si completarea chestionarului de inregistrare veti face primul dolar. 

Cei de la Paid View.... au inventat sistemul Traitscore, un punctaj pe care o sa il obtineti cu fiecare sondaj pe care il faceti in functie de care veti primi mai multe sondaje si veti fi mai bine plătit pentru ele. 

In primele saptamani veti primi chestionare pentru completarea profilului, acestea sunt platite doar cu 0,03$, insa trebuie sa le completati deoarece veti primi puncte pentrue ele si cu cat aveti un punctaj mai mare cu atat exista sanse sa primiti mai multe chestionare. 

Pentru a vă primi bani trebuie sa aveti minim 15$ si să aveti un cont de paypal (din contul paypal banii pot fi virati pe un card de debit/credit VISA). 
 Pentru fiecare invitat o să vă platească 20% din incasarile lui, adica pentru fiecare 15 $ incasati de el, tu primesti 3$. Vă invit sa vedetis i sa trageti propriile concluzii despre acest site de sondaje si de ce nu să incepeti să folositi telefonul mobil pentru a castiga bani online poate iti va plati singur factura :)
Pentru inregistrare va rog sa folositi link-ul de mai jos:

http://paidviewpoint.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu